Sortiment og materialer

+ Hvilke materialer kan jeg få printet min Instawall på?
Du kan få printet en Instawall eller fotoprint på:
- Dibond Aluminium : en mat finish med et industrielt look.
- Plexiglas: et blankt slutresultat, hvor farverne kommer meget flot frem.
- Glas: museumsværdigt materiale, hvor farverne kommer til deres ret.
- Plakat: produceret på 190 g/m2 premium fotopapir, trykt med en kunstfotoprinter for den bedste printkvalitet .
- Indrammede print med passepartout: et print på 120 gr/m2 papir, printet med en kunstfotoprinter, med en lys hvid passepartout og en træfotoramme .

+ Hvilket tilbehør kan jeg bestille?
Fuldend din unikke Instawall eller fotoforstørrelse med vores tilbehør:
- Træplakatstrimmel< /strong>: håndlavede træophængningssystemer, perfekt til vores plakater.
- Træramme: prikken over i'et på din Instawall eller fotoforstørrelse.
- Træfotoblok : placer nemt din Instawall eller fotoprint.


+ I hvilken farveprofil udskriver du?
Instawalls og fotoprint er trykt i farveprofilen Adobe SRGB (til plakater ) og Adobe RGB 1998 (til aluminium, plexiglas og glas). Er du usikker på den rigtige farveprofil til dine billeder? Du er velkommen til at kontakte os.
Bemærk venligst, nogle gange leverer fotografer billeder med Pro Photo-farveprofilen. Hvis vi konverterer denne farveprofil til vores indstillinger, kan farverne afvige.
Hvis du er i tvivl, så tøv ikke med at kontakte os.

At hænge

+ Hvad indebærer det frithængende system?
Vores fotoprodukter på aluminium, glas og plexiglas leveres som standard med et højkvalitets ophængningssystem. Denne monteres på den under produktionen, så du med det samme kan hænge din Instawall eller fotoforstørrelse derhjemme.

+ Hvordan kan jeg hænge min Instawall eller fotoforstørrelse?
Dette er meget nemt med vores ophængningssystem, som vi monterer på bagsiden af ​​dit print, og som du så kan hænge på væggen med en eller to skruer. Hvis du ikke ønsker at bore huller i væggen, kan du også vælge et skinnesystem, som du kan hænge og flytte din vægdekoration med ved hjælp af de medfølgende ophængningskroge og snore. Disse skinnesystemer er tilgængelige fra byggemarkeder og indrammere.
+ Hvordan kan jeg hænge min plakat?

Din plakat kommer til sin ret i vores håndlavede plakatophæng i træ systemer. Du kan selvfølgelig også hænge plakaten op på en anden måde. Indram det, hæng det med tommelfinger på en opslagstavle eller brug dobbeltklæbende tape.
+ Får jeg et ophængningssystem med min plakat?
Du modtager kun et ophængningssystem i træ ved køb af fotostrimlen med ophængningssystem. Alle andre plakater leveres uden ophængningssystem. Et håndlavet ophængningssystem i træ kan nemt bestilles.
+ Kan jeg bestille en anden størrelse af træophængningssystemet?
De tilgængelige størrelser af træophængningssystemet er 25, 60, 70, 80, 100, 120 og 140 centimeter. Det er faste formater og kan desværre ikke fraviges. Det er derfor ikke muligt at få lavet et ophængssystem med en anden størrelse.

Opret og gem en Instawall

+ Hvilken kvalitet skal mine fotofiler være?
Billeder taget med kamera eller telefon er ofte af tilstrækkelig kvalitet. Hos Instawall ser vi på antallet af pixels i et billede for at bestemme kvaliteten. Billeder til en 'lille' sektion i en Instawall skal være mindst 640x640 pixels. Du vil automatisk modtage en besked fra os, hvis opløsningen på det anvendte billede er for lav.


+ Værktøjet angiver, at opløsningen på mit billede er for lav. Hvad nu?
Fotos med lav opløsning udskrives ikke skarpt. Vi anbefaler derfor at udskifte billeder i lav opløsning med andre billeder. Vil du stadig lade billedet være i dit design, for eksempel fordi billedet er meget værdifuldt for dig? Selvfølgelig kan du. Du kan regne med, at printet af billedet bliver mindre skarpt end den printkvalitet, du er vant til fra Instawall.


+ Kan jeg gemme mit Instawall-projekt i mellemtiden?
Det kan du helt sikkert! Som en logget ind bruger kan du gemme dit Instawall-projekt online. Opret en konto til dette og klik på 'gem'-knappen i værktøjet. Du behøver ikke at downloade noget program på din computer, alt foregår ganske enkelt online.

+ Hvor længe vil min Instawall blive gemt?
Et Instawall-projekt og de billeder, du har uploadet til det, vil blive gemt på din konto i en måned. Bemærk: billederne er knyttet til et Instawall-projekt. Hvis du vil lave en anden størrelse Instawall, skal du uploade billederne igen. Hvis du har bestilt fotoprojektet, vil billederne ikke længere være synlige på din konto.

+ Mine billeder er forsvundet, kan jeg få dem tilbage?
Har du brugt din Instawall i mere end en måned og ikke gemt den i mellemtiden? Så er vores system tvunget til at slette billederne. På grund af vores retningslinjer for beskyttelse af personlige oplysninger gemmes billederne ikke længere end en måned. Blev dit projekt lavet for mindre end en måned siden, og er dine billeder blevet slettet? Så kan det hjælpe at logge ind og ud igen, eller at bruge en anden internetbrowser. Bemærk venligst, at billederne er knyttet til et Instawall-projekt. Hvis du vil lave en anden størrelse Instawall, skal du uploade billederne igen.

+ Jeg har ikke Instagram, kan jeg stadig lave en Instawall?
Det kan sikkert! Du kan uploade billeder direkte fra din computer, tablet, telefon, Instagram eller enhver anden social mediekanal. Så du behøver ikke Instagram for at oprette en Instawall.

+ Kan jeg erstatte mine billeder på et senere tidspunkt?
En udskrevet Instawall eller fotoforstørrelse kan ikke justeres, efter at den går i produktion.